SOS, hogyan jussak így haza?
Csak busz van arrefelé? Nekem buszon mindig hányingerem van, de villamoson, vonaton nincs, az működik (autó is kizárva...).
Legrosszabb esetben gyalogolj, a séta még jót is tud tenni. Amikor olyan helyen laktam, ahol csak busz volt és rámtört, akkor elég sokat sétáltam...
Hányjál eggyet majd várj 10-20 percet és ha megint kell akkor újra.
Bár már 30 perc eltelt mióta kiírtad a kérdést.Ha most indulnál akkor vigyél magaddal zacskót legalább 2 darabot.
Ha teheted várd meg a hányást,munkahelyi wc-ben eltudod intézni. Majd,várj 10-20 percet.
Ha,nem laksz nagyon messze a meló helyedtől akkor simán haza is tudsz gyalogolni,lehet egy kis séta jót is tenne. Ha,busszal mész,ha gyalog,mindenképp vigyél magaddal pár zacskót,a szükség esetére.
Javaslom,ha hazamész akkor csinálj hányinger csillapított. Például a kortyonként megivott citromos víznek hányinger csökkentő hatása van,ez nekem mindig beválik.Ha a hányinger olyan erős, hogy nem bírsz semmit lenyelni, vágj félbe egy citromot, és alaposan szagolgasd meg.
Ha más nem akkor erőltesd a hányást hogy ne a buszon kelljen :(
Igazából nyomd le a nyelved vmivel és kijön.
Hát, sajnos nem úsztam meg...
Leszálltam a buszról olyan 10 perccel előbb, és egy padon ülve hánytam.
De legalább a zacskóba, szóval nem szennyeztem a közterületet! :D
Baromi sok cucc jött (bocs, ha sok az info), nagyon nem volt oké valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!