Szalagavató afterparty körülbelül meddig tart? Hogy jussak haza?
Életemben először megyek afterpartyra, viszont sajnos szüleim nem tudnak értem jönni kocsival, haverjaim közül egyik se lakik a környékemen, így ez nem megoldható. Mennyire biztonságos a bkv így hajnaltájt?
18/F
Változó, nálunk egy klubban volt ami alapból 4-ig van nyitva, úgy lehetett bérelni a helyet hogy eddig az időpontig le kellett foglalni, szóval eddig ment a buli, de ahogy hallottam csak kevesen maradtak végig, többség 2 fele lelépett. De olyat is tudok ahol az iskolában volt az afterparty, az csak éjfélig volt.
Nem Bp-n lakok, csak párszor voltam BKV-n éjjel, de szerencsére nem történt velem semmi, lány létemre is békén hagytak. Ameddig megoldható menjetek közösen utána meg annyira figyelj hogy világos és lakott részeken közlekedj, még a tömegközlekedésen vagy talán a legnagyobb biztonságban.
Hát én hallottam olyat, hogy pl odafele jóóó hosszúú limuzint kibéreltek. De visszafelé már valszeg nem.
Aludj egy barátodnál
Vagy fogjatok össze akár és hívjatok egy taxit; vagy nemtom, esetleg valami idősebb testvért, aki nem bulizott veletek; akinek pl van kocsija, hogy vigyen el legalább egy darabig.
Vagy nemismerem a BKV-t.
Általában hajnalig. Nálunk 1-2 óra fele elkezdtek szállingózni az emberek. Egy klubban volt, aminek le volt zárva a fele, így elég kis térben voltunk nagyon sokan. Egyáltalán nem volt jó, én viszonylag hamar leléptem. Egyik volt osztálytársamért jött az apja, és nem laknak tőlünk messze, hazahoztak. Egy gyereket a másik osztályból meg kirakott útközben.
Éjszakai járatok elég változóak, de többnyire kamerarendszerrel ellátott buszok vannak, valamint biztonsági őrök is vannak, vagy lai elsőajtós felszállás. Érdemes tanulmányozni a BKK appját. Vannak amik egész sűrűn (10-20 percenként), egész éjszaka járnak, de a végállomás nem mindig ugyanaz, ezt mindenképpen érdemes megnézni előre. És vannak, amik csak 2-szer indulnak egész éjszaka.
Hol lesz az after, és hol laksz? Talán tudok még vmit hozzáfűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!