Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet önmagában elég...

Véres széklet önmagában elég a rák tüneteihez?

Figyelt kérdés
Folyamatos veres szekletrol beszelek, nem csak néha jelentkező. (2hete kb)
2023. márc. 22. 23:04
1 2 3 4
 31/35 Pitör2 ***** válasza:
100%

Túl vagyok a tükrözésen én is.Nekem egy 7-8 mm-es Paris lp Kudo polypot találtak, ami eltávolításra került (és persze szövettanra is) A beavatkozás maga nem fájt, kicsit volt csak kellemetlen, viszont a műtét után elindultam öltözni (legényesen,mert megy eeez...ja, nem) összeestem pár lépés után,mert pulzus, vérnyomás leugrott.(mondjuk Concort szedek, amivel egyébként is 58-60 a pulzusom) Most pilledek kicsit, aztán gázt neki-:)

Egyébként ijesztő volt számomra, hogy a vérzés nem múlt el soha, csak átmenetileg csökkent, vagy kimaradt egy-két napra.Nem volt sok, de pl. még a hashajtó alkalmazása esetén is előfordult kétszer.

2023. ápr. 17. 20:35
 32/35 A kérdező kommentje:

Jaj de orulok neked!!

A szovettant majd mondjad mindenképp hogy mi az eredmény, de biztosan akkor nincs semmi, ezt már látják szinte mindig ha jól tudom!

Jaj szegény, akkor sok pihenést neked, azért egy “jó” sztorinak megmaradt az összeesés :D

Nagyon para egy helyzet volt ez neked is akkor, de mostmár te is megnyugodhatsz végre!

2023. ápr. 18. 00:01
 33/35 anonim ***** válasza:
Üdv mindenkinek. Olvastam a kérdést és a hozzászólásokat. Nekem aranyerem volt és talán van is. Régen isvolthogy vérzett,egyszer a sebészeten kitakarították és egy gyógycsíkot (így mondták) tettek be. Sokáig nem is volt baj. Aztán néhány éve elő szokott jönni néhány havonta feltünik, de1-2 nap után el tünik. Pedig nem nagyon van kemény székletem, inkább hígabb az átlagnál,nagyon ritkán kemény. Most néhány napja nem akar abbamaradni a vérzés. A széklet tetején mindíg egy 4-5 Cm átmérőjű vértócsa van. Kezdek aggódni, remélem feleslegesen. Annyit kérdeznék,hogy a tükrőzésről annyi rosszat lehet hallani. Mennyire fájdalmas valójában? Vagy utána mennyire kellemetlen,hogy fel van fújódva az ember. Félek tőle nagyon. Előre is köszönöm a válaszokat
2023. ápr. 22. 21:43
 34/35 A kérdező kommentje:

Nekem altatásban volt ezért közben nem ereztem semmit, utána szinten nem volt semmi fájdalom sem puffadás, viszont anyukamnak is csinálták neki nagyon fajt utána a bele de ez amint kijött belőle el is múlt (ez kicsit kellemetlen volt neki de természetes mivel szélgáz formájában távozik), de neki volt úgyis tukrozes hogy fent volt es arra azt mondta kicsit volt fura érzés amikor nyomtak a levegőt de ott viszont nem volt utána semmi baj!

Sok egészséget, szorítok neked is!

2023. ápr. 22. 23:30
 35/35 Pitör2 ***** válasza:
100%
Ne félj tőle.Nekem nem altatásban, hanem bódításban végezték.Az asztalon kaptam egy vénás injekciót elég lassan adagolva.Valahogy úgy mondanám, hogy ébren voltam, de kiesett az idő...több mint húsz percig tartott, mégis egy-két percnek tűnt...kb. olyan érzés, mintha berúgott volna az ember, s kiesnek dolgok. Nem fájt utána sem, viszont kell kísérő mert egyedül nem megy.Szélgörcsök szinte nem is voltak.A kellemetlen inkább ami előtte van, a béltisztító hashajtás.De az is csak a macera miatt, s nem fájdalmas vagy gyötrő. Utánna meg fogsz könnyebbülni, hogy megcsináltattad.Azoknak hallgass, akik már túlestek ezen.
2023. ápr. 24. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!