Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Véres széklet önmagában elég...

Véres széklet önmagában elég a rák tüneteihez?

Figyelt kérdés
Folyamatos veres szekletrol beszelek, nem csak néha jelentkező. (2hete kb)
2023. márc. 22. 23:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy elég.Lehet még jó pár más dolog is.
2023. márc. 26. 09:31
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett belőle?
2023. ápr. 6. 19:11
 23/35 A kérdező kommentje:
Holnaphoz két hete már nincs ver, jovoheten lesz a tukrozes
2023. ápr. 7. 15:56
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Mazli🙏
2023. ápr. 8. 16:44
 25/35 A kérdező kommentje:
Nagyon remelem hogy semmi gond nem lesz, rettentően felek
2023. ápr. 8. 22:15
 26/35 Pitör2 ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez.Több mint két hete piros vér, majdnem minden alkalommal.Nem sok,és úgy tűnik felületi.Viszont inkább kicsit kocsonyásnak mondanám a vér állagát.(Biztosan vér, mert két labor teszt pozitív)Diétázom a tükrözéshez, de így is van benne.
2023. ápr. 14. 22:53
 27/35 A kérdező kommentje:

Nekem diverticulum lett végül a gond illetve egy komoly bélgyulladás amire kaptam kúpot illetve egy szuszpenzió amit 6 hétig használni kell

Te mikor mész tukrozesre?

2023. ápr. 15. 23:07
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Ohh. Örülök, hogy nem rák. Jó egészséget!
2023. ápr. 15. 23:28
 29/35 Pitör2 ***** válasza:
100%
Nekem holnap lesz a tükrözés. Március 28-óta tart (vettem észre), de nem minden nap egyformán véres.Van pár nap, amikor alig észrevehető cérnavékony szálak mutatnak vért, esetleg apró pöttyök és foltok.Azt vettem észre, ha kicsit erőlködök akkor több és frissebb a vér.Persze három hete ez is elég idegesítő, de sajnos magánrendelésre sem volt hamarabb időpont, pedig azonnal kerestem.A vérképem 29-én állítólag teljesen rendben volt, és a széklet-vér tüneten kívül, csak némi puffadás (és persze ideg) jelentkezett.Először arra gondoltam, felmarhatta valami (mivel 8-9 nap után már szinte nem is látszott a vér), de sajnos újra kezdődött.
2023. ápr. 16. 09:14
 30/35 A kérdező kommentje:

Tudom ez az idegesség mennyire borzasztó..

Lehetséges egy gyulladás mint nálam, vagy akármi sérülés szerű, en nem gondolnám hogy bármi rosszindulatú dolog lenne főleg mivel a verkeped teljesen rendben van illetve azért más tuneted sincs. Én ezzel nyugtattam magam is és latod semmi komoly! Persze holnap kiderül, nagyon drukkolok, gondolok majd rad!! Azért írj majd akár itt üzenetként ha meglesz eredmény!

2023. ápr. 16. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!