Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A feleségemet két éve kezelik...

A feleségemet két éve kezelik helikobakter fertőzéssel. Mit tudunk tenni?

Figyelt kérdés

Két év után orvost váltottunk. Kiderült, hogy rák. Most a kérdés az, hogy fel lehet-e erősíteni a kezelésekhez.

Hogyan lehet az előző orvost rávenni, hogy gondolkodjon el azon, hogy mit tett és másokat ne hozzon ilyen helyzetbe?

(Tudom perelni nem érdemes. Nálam szándékosság is volt, és úgy sem lehetett még az eljárást elindítani se)

2023. márc. 17. 09:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt a helyzetet. Magam is vivodom ilyen ugyben. Magan doki? Van felettese? Ha igen, ott celzottan tegyel panaszt. En ezt tettem. Kirugtak. Most nem tudom hol dolgozik, majd ott tesz tonkre embereket. De legalabb elbeszelgettek vele. Legfontosabb, hogy a nejedre koncentralj.De ne hagyd szo nelkul.
2023. márc. 18. 07:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Milyen kezelést kapott helicobacterre?
2023. márc. 19. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!