3 napja véres székletem van. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Már 3 napja véres székletem van, amihez hasmenés társul mindig. Több mint 2 évvel ezelőtt voltam vastagbéltükrözésen(Kolonszkópián). Elváltozást nem mutatott ki, csak annyit hogy be van gyulladva a belem(Kialakulóban lévő Crohn-betegségnek mondták). Lázam nincs, fájni nem fáj sehol. Viszont pár napja volt prosztata vizsgálatom ami nagyon fájt(Prosztata gyulladásom van jelenleg). Az nem lehet, hogy attól vérezhet most? Vagy valami bélgyulladásom esetleg bélrepedésem lenne? A vér színe Élénk Piros.2023. márc. 16. 13:21
11/13 A kérdező kommentje:
2 hét múlva megyek vastagbél, gyomor tükrözésre, utána pedig Gastronológushoz.
2023. márc. 25. 03:47
12/13 anonim válasza:
Valami hír azóta rólad kedves kérdező??
13/13 A kérdező kommentje:
Egyik gyógyszer miatt volt, amióta abba hagytam semmi bajom nincs. Gyógyszer megkavarta a gyomromat elég durván. Tehát azt abba kellett hagynom. Prostata gyulladásra írták fel, valami fájdalomcsillapító/gyulladáscsökkentő. Csak én nem szedhetem azt.
2023. ápr. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!