Beutaló alvási apnoe? Hogyan tovább?
A háziorvos elküldött alvásvizsgálatra, megkaptam a beutalót és annyit mondott, hogy jelenleg csak két intézmény foglalkozik ezzel, a Honvédkórház és a Semmelweis.
Valakinek van valamilyen tapasztalata a fent említett intézményekkel kapcsolatban? Volt ilyen kivizsgáláson?
A honvédkórházhoz találtam telefonszámot, de a Semmelweis alváslaborba még ennyit sem...
Végül felhívtam a Honvédkórházat, de konzultációt nem említettek, hanem megkaptam az időpontot amikor bent alhatok.
Pontosan mi volt a konzultáció? Felmérték, hogyha egyáltalán ki kell vizsgálni az alvásod?
Novemberre akartak időpontot adni, de amikor lekérték az adataimat és megemlítettem a súlyomat, akkor motyogott valamit és kaptam időpontot augusztusra. Fel voltam készülve, hogy kb ősz lesz, mert februárban olvastam itt, hogy akkor adtak időpontot szeptemberre.
Megkérdezhetem mit hozott ki az alvásvizsgálat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!