Alvási apnoem lenne?
Figyelt kérdés
sziasztok, már jó ideje, hogy horkolok éjszakánként. ám most ráleltem erre az alvási apnoera, aminek a hangosabb horkolás is a tünete. illetve napközben, báe inkább este szeretek a tévé előtt szundizni. más is jár így? csak szimplán horkol, és kész? napközben nem vagyok fáradt, sem álmos. kezelt magas vérnyomásos, felnőtt férfi vagyok.2021. júl. 18. 02:16
1/5 anonim válasza:
Önmagában a horkolás nem az, ha nincs légzéskimaradásod. Nekem az van. Ha aggódsz menj el alvásdiagnosztikára. Nem kell ott aludni (nekem még ott kellett) megmutatják a készülék használatát, hazaviszed, másnap meg vissza és kiértékelik.
2/5 A kérdező kommentje:
igazából én tök jókat alszom, és nem érzékelném, hogy lenne légzéskimaradásom, viszont néha elég hangosan horkolok. válaszodat köszönöm!
2021. júl. 18. 10:06
4/5 anonim válasza:
Vegyétek komolyan.
Nekem a mérés 10 órás alvásra 700 légzéskimaradás.
Csoda ,hogy élek.
Most megy a gép.
300 000 huf.
Szcsére meg tudom venni.
Életem végéig használnom kell.
5/5 anonim válasza:
#4: TB nem támogatta? Nekem igen, csak egy részét kellett kifizetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!