Vashiányos vérszegénységnél ezeket egyszerre beveheti?
Kislányomnak szednie kell, 12 éves a következőket: Vas csepp, b12 vitamin csepp és c-vitamin csepp. Mind adalékmentes, természetes összetevős, mert a Maltofer, Sorbifer, Krauterblut.
hasfájást okoz. Orvos nem mondta csak, hogy olvassam el. Az okés de , hogy egyszerre, vagyis kis vízben egymás után beveheti? Telefont nem veszik fel soha. Tud valaki segíteni?
Tekintve, hogy a C vitamin cseppet több mint valószínű, hogy azért kapta, hogy segítse a vas felszívódását így elsősorban a C vitaminnal kell indítani és nem kell rá azonnal bevenni a vasat.
Reggel ébredés után reggelizzen, utána C vitamin mehet aztán ha eljön az ideje tízóraizzon és tízórai után mehet rá a vas.
Én legalábbis így alkalmaznám. A B12-t pedig ebéd után.
Én felnőtt vagyok és szintén nem reggelizek, 10 körül eszem először, utána beveszem a C vitamint (Béres cseppel) és rá úgy egy órával a vasat.
A B vitamint ráér szerintem ebéd után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!