LNM kenalógos kúp?
Figyelt kérdés
Nem találok a neten róla semmit. Ezt írta fel a háziorvos. Valakinek valami infó róla?2023. márc. 1. 09:32
1/5 anonim 

válasza:

Mire írta fel a doki? A kenalog ekcémára és bőr allergia kezelésére való.
2/5 anonim 

válasza:

Ilyenről nem hallottam még. Kenalog injekcióval viszont jelenleg is kezelnek. Isiász tünetekre kaptam (begyulladt az ideg).
Ha esetleg segít az ezzel kapcsolatos tapasztalatom is, akkor kérdezz nyugodtan.
3/5 A kérdező kommentje:
Aranyeres gondjaim vannak ő szerinte és arra írta fel
2023. márc. 1. 18:54
4/5 anonim 

válasza:

Hát nem tudom. Arra van nagyon sok egyéb. Nekem is kiújul néha néha. Reparon kenőcs/kúp duót használok. Eddig még működött.
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted ne dugjam fel? Menjek vissza holnap a patikába és kérdezzem meg, hogy most akkor hogy is van ez? Te mit csinálnál?
2023. márc. 1. 19:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!