Aranyérre mit használjak?
Figyelt kérdés
Sajnos hétfőnként reggel 8-tól este 8-ig van órám -.-
Szünetek 10 percesek az is 3 db van egésznap, örülök, ha eljutok a mosdóba meg eszek pár falatot.
Múlthéten is és ma is megjelent az aranyér, Proktis-M kúpot vettem a többi nap tűrhető órarend szempontjából, 8-tól 3-ig viszont ez a hétfő kegyetlen és érzem, hogy viszket és fáj...
Innék én meg próbálok enni minél több gyümölcsöt de hát ott kell ülni fél napot sajnos
Mivel kenjem? baromira idegesít
2023. febr. 27. 22:44
11/14 A kérdező kommentje:
5000 Ft a kúp
A reparon kupja 2500 Ft nem tudtam melyiket vegyem
Lehet h elég lett volna a reparon?
Csak gondoltam hátha azért drágább mert jobb....
2023. febr. 28. 09:18
12/14 anonim válasza:
Tudod....drága az egészség sajnos.
13/14 A kérdező kommentje:
Hát igen csak nem tudok h ér e valamit...
Ráadásul most a hasam is nagyon felpuffadt úgyhogy csodás.. Mindenem fáj azt se tudom mit vegyek be, mit egyek....
2023. febr. 28. 12:11
14/14 A kérdező kommentje:
#4 tönkölykorpát nem kaptam, búzakorpa is jó lehet? bár most 160 grammos diétát próbálom tartani, amibe a búzakorpa nem tudom mennyire illeszthető be de több boltban sem kaptam
2023. márc. 3. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!