Aranyérre mit használjak?
Sajnos hétfőnként reggel 8-tól este 8-ig van órám -.-
Szünetek 10 percesek az is 3 db van egésznap, örülök, ha eljutok a mosdóba meg eszek pár falatot.
Múlthéten is és ma is megjelent az aranyér, Proktis-M kúpot vettem a többi nap tűrhető órarend szempontjából, 8-tól 3-ig viszont ez a hétfő kegyetlen és érzem, hogy viszket és fáj...
Innék én meg próbálok enni minél több gyümölcsöt de hát ott kell ülni fél napot sajnos
Mivel kenjem? baromira idegesít
#1 orvossal sajnos sokra nem mentem már voltam. " sok víz fogyasztás, rost" ezt magamtól is kitaláltam, de ha nincs még szünete sem az embernek, akkor nem h rostot de semmit nem tudok fogyasztani...
#2 reparon kenőcsöt használok, a kúpot is próbáltam már, ez a Proktis-M kúp dupla annyiba került, reméltem, hogy esetleg többet tud, de semmivel.
#3 milyen tabletta?
#4 tönkölykorpa hol kapható? és mit lehet belőle készíteni? zabkásába lehet keverni és ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!