Pfizes vagy szputynik oltás után mellékhatás tapasztalatok ?
Nem tudhatjuk..
Emberfüggő h kinek hogyan hat..
Én három oltást kaptam, két Szputnyik után egy Pfizert, de már elég régen. Ennek ellenére covidos lettem múlt nyáron, hónapokkal a harmadik oltás után. És olyan embertől kaptam el, aki szintén három oltást kapott.
Az első két oltás nem okozott gondot, egy-két napig éreztem a helyét. A harmadiktól kicsit feldagadt a karom, de pár nap alatt elmúlt. A vírustól pedig kidőltem egy hétvégére. Szerdán kaptam, de nem volt semmi tünetem sem szerdán, sem csütörtökön, pénteken viszont volt láz, orrdugulás és többet aludtam, mint amennyit ébren voltam. Ezek voltak szombaton és vasárnap is, egyre enyhébb formában, hétfőn már munkaképes állapotban voltam, de azon a héten még kicsit könnyebben fáradtam el, mint máskor. Aztán ez is elmúlt.
Hosszú távú tüneteim az oltástól nem voltak, de hallottam, hogy másoknak okozott hosszú távú hatást akár az oltás, akár a vírus. Én a helyedben megkérdezném a bőrgyógyászaton, hogy a bőr tüneteidet okozhatta-e az oltás, ők értenek hozzá, jobban meg tudják mondani, mint a hozzám hasonló amatőr hozzászólók.
"Az oltás működik Magyarország működik"
Merkely Professzor úr szavai!
Sajnos én is azt látom sok esetben "COVIDOSABBAK" akik oltást kaptak,illetve sok az egyéb probléma is.
Akik nem kaptak nàluk mondjuk úgy bilincs számottevő egészség romlás!
Mindenkinek sok erőt S kitartàst a gyógyuláshoz az sem feltétlen lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!