Teljesen összeomlok már. Mi gondom lehet?
Múlt hétfőn belázasodtam és szokásos vírusos tüneteket produkáltam, 39.2-es láz volt a maximum, ami jól lement algopyrin hatására. A legtöbb tünetem eltűnt, szombat óta a hőm sem ment 38 fölé, viszont azóta is 37,5 körül mozog, ami már olyan szinten aggaszt, hogy nem is bírok másra koncentrálni.
Étvágyam se a legjobb és fáradékony is vagyok, bár a rengeteg agyalástól és idegességtől aludni se tudok túlságosan.
Az elmúlt három napban refluxos tünetek is megjelentek. Nyomás érzés a mellkason, égő torok, böfögés, és például most reggel is arra keltem, hogy érzem, ahogy jön vissza a sav.
De a lényeg az, hogy bár nem vagyok egy önsajnáltató típus, de az ilyen betegségekre különösen érzékeny vagyok, régebben terápiára is jártam, és a legtöbb dolgot megtanultam racionálisan kezelni.
De mivel már 9.napja, hogy tart a hőemelkedés, az agyam olyan szinten átváltott, hogy nem bírok semmi másra gondolni csak, hogy valami komoly gondom van. Nem bírok tanulni, nem bírok semmit se csinálni amit amúgy szoktam. Teljesen kikészít ez az egész és elveszett vagyok, abban, hogyan is tudnám kezelni a gondolataim.
Valaki aki volt hasonló állapotban, tudna esetleg valamit tanácsolni? Illetve mennyire normális, hogy már ennyi ideje tart ez a szar hőemelkedés?
(orvosnál voltam, semmi különöset nem tudott mondani.)
19/f

Én is beteg vagyok, de olyan furán. Rajtam át szokott menni gyorsan, most meg megyek az orvoshoz mert nem szűnik a köhögésem, orrfolyásom, napokig voltam lázas. A lázcsillapítót mindenképpen szedd, igyál meleg teát, és pihenj.
És ne csak 1 szemet vegyél be, hanem napokig szedd folyamatosan a lázcsillapítót ahogy fel van tüntetve egy nap hányszor lehet.

köszönöm! valóban jó lenne a fekvés, csak az idegességtől az se ment túlságosan eddig.. de megpróbálom akkor!
az összeomlást meg úgy értettem, hogy nem bírok már másra gondolni, csak a rosszra és csak a teljes félelem van rajtam úrrá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!