Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Amikor elmentem aludni, hányingerem volt (kicsit fájt is a hasam) és gyengének éreztem magam. Tulajdonképpen ez a vacsorám után jött, ami egy natúr joghurtot tartalmazott (ittam utána egy megfelelő, napi adag vasas táplálékkiegészítőt). Habár a vacsorám és az ebédem közt kb 5 vagy 6 óra telt el, máskor nem jelentkeznek ilyen tünetek. Amikor lefeküdtem aludni a hányinger enyhült, viszont forgolódtam, nem aludtam nyugodtan, helyenként forrónak éreztem magam és sokat izzadtam (nem hiszem hogy láz lehetett, mert így még nem igazán jelentkezett). Intenzív álmaim is voltak. Reggel is van egy enyhe hányinger.

2023. febr. 21. 07:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem ettél olyat amitől gyomorrontás, ételmérgezés lehet, akkor vírusos.
2023. febr. 21. 15:51
 2/2 Senior Séf ***** válasza:
Sima stressz is okoz ilyen tüneteket.
2023. febr. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!