Megharapott egy kóbor macska. Lehet bármi komoly gondom?
Figyelt kérdés
Ma odajött hozzam egy kóbor macska aki az utcánkban lakik. Megsimogattam de megharapott.
Amint haza értem lemostam a sebet szappanal és tettem rá betadint.
Lehet bármi komoly bajom?
2022. okt. 26. 22:03
3/13 anonim válasza:
Nemhinnem. Egyaltalan verzett? Csak egy macska. Ha parazol menj el dokihoz
4/13 anonim válasza:
Igen. Mindenképp menj el dokihoz!
5/13 anonim válasza:
Menj orvoshoz. Mikor velem ilyen történt, bár mentett cica volt, akkor veszettség elleni oltást kellett kapnom.
6/13 anonim válasza:
Engem is megharapott egy macska kb egy hete, felhívtam az ügyeletet, elmondtam hogy mi a helyzet és azt mondták, hogy mindenképp kell tetanusz(mivel nem volt beoltva a macska),be is mentem és kaptam is,igaz előtte felírták ki kellett váltanom és úgy mentem vissza,már este volt, még szerencse hogy 8-ig van nyitva a gyógyszertár. Na mindegy neked is azt javaslom, hogy mindenképp adása be magadnak egy tetanuszt,kivéve ha az elmúlt két évben már kaptál,mert megkérdeztem a nőt és azt mondta hogy két évig véd a tetanusz.
8/13 anonim válasza:
En sose foglalkoztam vele. Macska, kutya de mas kobor/vad allat is harapott mar meg. Nem volt semmi bajom egyszerse
9/13 anonim válasza:
Az egy dolog 8-as,de sose lehet tudni,anyámnak a munkatársat is megharapta a macska ráadásul a saját macskája volt, olyan bakteriális fertőzése lett,hogy majdnem levágták a kezét,mindenféle antibiotikumut kellett szednie hónapokon keresztül. Szóval minden helyzet más,most ott van a Covid,valakin csak átmegy úgy hogy észre sem veszi,valaki meg olyan beteg tőle,majd meg hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!