Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Foltos hajhullás tavasszal ?

Foltos hajhullás tavasszal ?

Figyelt kérdés

Sziasztok olyan kérdéssel fordulok esetleg olyan emberhez, szakemberhez aki tudja hogy mitől lehet az hogy minden évben tavasszal, amint jön a Jóidő foltokban kezd el hullani a hajam. De csak tavasszal az év többi hónapján nem hullik a hajam és visszanő ahonnan kihullott a foltban.Esetleg van olyan aki tudja hogy ez mitől lehet.

( belső szervi gyulladás ami többször volt nekem akar fog, de nemhiszem el hogy ez az érdekes gyulladás mindig tavasszal jön elő)

Nagyon megköszönöm ha valaki tud kicsit többet vagy mondjuk tapasztalatot hogy neki volt e és mi segített !

2023. febr. 20. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Sapka nélkül jársz ősszel-télen?
2023. febr. 20. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:

1.

Sapkahiánynak ehhez abszolut semmi köze.

2023. febr. 20. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Sokak szerint ez is egy autoimmun kórkép. Nekem kb hét éve volt a hajas fejbőrön legutóbb. A hajgyógyászatnál vettem ezt - azt, ami segített, de lehet magától is helyrejött volna.
2023. febr. 20. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!