Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha mindig össze van fogva a...

Ha mindig össze van fogva a hajam attól lehet, hogy folyamatosan csomókban marad a kezembe?

Figyelt kérdés
Kénytelen vagyok mindig összefogni a hajam mert zavar. Viszont már rég óta megállás nélkül ha hozzáérek a végéhez egy egész csomó marad a kezembe. Rémisztő.

2022. dec. 12. 18:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem, hogy egyébként minek azoknak a hosszú haj, akik állandóan gombócban vagy lófarokban hordják?

Egyébként lehet, igen. Egyesek úgy hátra (vagy fel)feszítik, hogy még az arcukra is állandó vigyor ül ki ettől. A hajhagymák meg hangosan sírnak.

2022. dec. 12. 20:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nincs annyira hosszú hajam. Rövidebbel ocsmányul néznék ki. Igazából nem szorítom meg feszítem én sehova csak egyszerű lófarokba fogom.
2022. dec. 12. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Én vettem a müllerben puha műanyag hajcsipeszt. Sokkal lazabban fel lehet fogni vele,mint gumival. Én mindig igy hordom a hajamat kontyban, 2 hetente 1x engedem le es nem hullik,sőt,gyönyörűen nő.
2022. dec. 13. 23:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!