Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szivritmuszavar tegnap este...

Szivritmuszavar tegnap este oata. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

2021 decembereben voltam szivsokinal es, akkor azt mondtak, hogy az egyik billentyum nagyobb, ezert neha kileng, de nincs semmi baj.eg azt is mondtak, hogy ez olyan mintha valaki balkezes lenne, eleg 3 ev mulva visszamennem kontrolba.

Az utobbi idoben viszont tobbszor ereztem a szivritmuszavart de csak 1x nap, vagy egy heten csak 1x.

Tegnap este ota viszont nagyon gyakori, es amellett, hogyidegesito, zavaro eleg ijeszto is.

Nem tudom mit csinaljak. Sajnos a patika sincs nyitva, hogy tudjak venni panangint.

Mit javasoltok, hogy lehetne “megallitani” a szivritmuszavart?

2023. febr. 19. 15:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Néha a légzőgyakorlat - olykor a levegő másodpercekre visszatartása - szokott segíteni, de ha ennyire gyakori, nem kellene alaposabb kardiológiai kivizsgálás?
2023. febr. 19. 17:02
 2/10 anonim ***** válasza:
Össze vissza is ver? Rendszertelen? Ha igen, akkor irány az ügyelet/sürgi. Bisoprolot fognak adni és azt is írnak majd fel.
2023. febr. 19. 19:14
 3/10 A kérdező kommentje:
Vettem be most egy bisoprolt mert ezt vetette meg velem a doki, aki kivizsgáltak meg egy éve. Viszont azt mondta, hogy csak egy negyedet mert egy egész az nagyon sok lenne. Mennyi idő mire hat?
2023. febr. 19. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:

20 perc kb

Jobb már?

2023. febr. 19. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Be kellett vennem meg egy negyedet, es most erzem azt hogy hatott.
2023. febr. 19. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Holnap első utad a háziorvoshoz legyen. Kérj beutalót kardiológiára. Ha nem akarsz tb-támogatottra menni, akkor foglalj időpontot magánba, általában 1-3 nap múlvára van időpont (komplex vizsgálat, szív UH, ekg 35-50 ezer)
2023. febr. 19. 21:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy éve voltam magán dokinál, remélem azóta minden rendben. Létezik, hogy egy év alatt valami rosszra fordult volna. Akkor minden oké volt, csak az egyik billentyűm kicsit nagy de ugye azt mondta az minden második embernek az van.
2023. febr. 19. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy romolhat. A billentyűkön kívül a szívnek igen komoly ingerületvezetése van, azok is okoznak ilyen tüneteket.
2023. febr. 19. 22:15
 9/10 A kérdező kommentje:
Foglaltam idopontot. Ma megint volt parszor szivritmuszavarom.
2023. febr. 20. 11:26
 10/10 anonim válasza:
Megírod, hogy mi lett az eredmény kérlek? Nekem is állandóan szívritmus zavarom van, már aludni sem tudok tőle. De a kardiológiai vizsgálatok mind negatív, semmi baja a szívemnek. Plusz nagyon sok embertől hallom, hogy ilyen bajai vannak (nekem kb 4 éve és egyre gyakoribb), de nem tudják neki megmondani az okát.
2023. máj. 9. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!