Többször mértem 38-40 es pulzust, veszélyes ez?
Figyelt kérdés
Főleg evés után, és amikor fáradt vagyok. Nem vagyok sportoló. És érzem is, hogy lassan ver a szívem, dübben nagyokat. Általában 60-70 közt van, vérnyomásom 140/90. 45 éves férfi vagyok.2023. febr. 9. 18:21
1/3 anonim válasza:
Ha kellemtlen érzés is társul hozzá, fordulj orvoshoz, ez nagyon alacsony.
2/3 anonim válasza:
nekem is szokott 40-45 között lenni, de általában közvetlen ébredés után. Igaz én 26 éves vagyok és minden nap futok.
Szerintem menj azért el kardiológiára, jó eséllyel semmi gond nincsen, esetleg enyhe szívmegnagyobbodás.
3/3 arpi1969 válasza:
az a veszélyes ha kis terhelésre is felmegy 100 fölé, egyébként az alacsony pulzus (meg az alacsony vérnyomás) teljesen jó dolog, legalábbis én így gondolom, ne egyél zsíros dolgokat ha védeni akarod a szívedet és kerékpározz minden nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!