Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Labor eredmény,szerintetek...

Labor eredmény,szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

11 éves lányom labor értékei ma jöttek meg. Van itt olyan aki ért hozzá? Eléggé aggódom,mert van pár értek ami a referencia tarományon kívül esik.

Orvoshoz holnap megyünk kiértékelni,de addig is jó lenne tudom hogy mégis mennyire jó vagy rossz értetek ezek.

2023. febr. 9. 13:10
 1/8 A kérdező kommentje:
2023. febr. 9. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Miért kellett laborba menni? Mi a panasza? Mire gyanakszik az orvos?

Szerintem semmi komoly, mert olyan nagy eltérések nincsenek. De csak az orvos tudja értelmezni, aki elküldött laborba, mert ő tudja, hogy miért kérte a vizsgálatot és hogy egyáltalán miért volt rá szükség.

2023. febr. 9. 13:14
 3/8 A kérdező kommentje:

Én kértem meg az orvost hogy nézzünk neki egy labort,mert mostanában sűrűn vérzik az orra és amúgy is elég sápadka.

Az orrvérzéssel már voltunk pár éve fül orr gégészeten,ott akkor azt mondták gyengék az érfalak,amire kapott gyógyszert és használt is.

Na most viszont már nem nagyon akar használni a gyógyszer sem mert lassan már minden napos lesz az orrvérzés

2023. febr. 9. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szinte semmi eltérés sincs, ami van, az is minimális. Nem robotok vagyunk, hogy minden érték pont az ideálisba legyen és ne minimálisan alatta vagy felette
2023. febr. 9. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az orrvérzésre a rutascorbint próbáltad még? A c-vitamin az erekre hat, sokat azt gondolják, hogy az immunrendszer fő vitaminja és betegség esetén kell szedni, hát nem. Hiánya vérzékenységet okoz
2023. febr. 9. 13:21
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen,szedi a rutascorbint is
2023. febr. 9. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Teljesen rendben vannak az értékek, attól, hogy pár kiesik a normális tartományból, semmi gond, elég ritka a tökéletes kép.
2023. febr. 9. 13:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Emelkedett bilirubin utalhat Gilbert szindrómára, de ennek semmi köze az orrvérzéshez.
2023. febr. 9. 13:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!