Labor eredmény,szerintetek milyen?
11 éves lányom labor értékei ma jöttek meg. Van itt olyan aki ért hozzá? Eléggé aggódom,mert van pár értek ami a referencia tarományon kívül esik.
Orvoshoz holnap megyünk kiértékelni,de addig is jó lenne tudom hogy mégis mennyire jó vagy rossz értetek ezek.

Miért kellett laborba menni? Mi a panasza? Mire gyanakszik az orvos?
Szerintem semmi komoly, mert olyan nagy eltérések nincsenek. De csak az orvos tudja értelmezni, aki elküldött laborba, mert ő tudja, hogy miért kérte a vizsgálatot és hogy egyáltalán miért volt rá szükség.
Én kértem meg az orvost hogy nézzünk neki egy labort,mert mostanában sűrűn vérzik az orra és amúgy is elég sápadka.
Az orrvérzéssel már voltunk pár éve fül orr gégészeten,ott akkor azt mondták gyengék az érfalak,amire kapott gyógyszert és használt is.
Na most viszont már nem nagyon akar használni a gyógyszer sem mert lassan már minden napos lesz az orrvérzés

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!