Van itt olyan vagy ismertek olyat aki bélezáródas (atresia)-val született?
Figyelt kérdés
26 évvel ezelőtt császárral kikaptak a mutterből és egyből dobtak a műtő asztalra.
Szövődmények nem lettek a későbbiekben szerencsére.
Csak egy csúnya 23 cm hosszú vízszintes vágás, heg a hason amivel már megbékélétem.
Csak kíváncsiságból, van aki hasonló helyzetben látta meg a napvilágot vagy később még kicsi korban lépett fel ez a gond?
2023. febr. 3. 20:29
1/1 anonim válasza:
Nekem van távoli rokonom, akinek így született a babája. Több műtétje is volt szegénynek még babakorában, de mára teljesen normális életet él.
Nem tudom mi a kérdés apropója, de nyilván, ha veled előfordult, vannak még a világon, akikkel szintén. Ezért is vizsgálják meg orvosok a pár másodperces babákat, hogy azonnal kiderüljön, ha gond van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!