Tantum Verde szopogató tablettát hogy kell alkalmazni?
Figyelt kérdés
Beteg tájékoztató szerint nem szabad lenyelni. Na de ezt hogy? Miközben szopogatom ne nyeljek és miután elszopogatom öblítsem ki a szám?
Ma kezdtem el és mind a négyet elszopogattam és nyeltem is közben, nem köptem ki.
2023. febr. 3. 20:14
1/9 anonim válasza:
Nem írnak öblítést. A ne nyelje le arra vonatkozik, hogy ne egyben nyeld le 1 korty vízzel, hanem lassan szopogasd el.
2/9 anonim válasza:
Ezen amúgy nem egyértelmű? Lenyelheted egészben is, csak úgy nem használ arra, amire van. Pont azért hívják szopogató tablettának, mert a szájüreg, torok problémákra való. Helyileg hat, nem a gyomorban.
3/9 anonim válasza:
Most már kezdem érteni, hogy miért írják rá a macskaalomra, hogy ne egye meg, nem élelmiszer....
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam a cicának mondani, de van hogy eszik belőle.
2023. febr. 3. 20:33
6/9 anonim válasza:
A múltkor egy másik fórumon lehurrogtak, mert hangot adtam a véleményemnek, mely szerint egyre több az analfabéta és funkcionális analfabéta Magyarországon.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem csak Magyarországon, mindenütt.
Meg olyan kellemetlenek az emberek. Kértem nyeles Kalmopyrint a patikába, mert a papám mindig azt emlegette, hogy az a legjobb menstruációs fájdalmakra és konkrétan kiröhögtek. Attól, hogy régi egy gyógyszer én nem tudhatta hogy már nincs vagy mi.
2023. febr. 3. 22:52
8/9 anonim válasza:
Az megszűnt, marad helyette a Rúdon csepp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!