Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A prostik nem félnek, avagy...

A prostik nem félnek, avagy akik prostihoz mennek, hogy akár a szájából több mindent elkapnak?!

Figyelt kérdés
HPV, és sok más vírus/baktérium is terjed orális úton.. Oké, hogy aktus óvszerrel... de elkezdik nyállal kenegetni a szerszámot, meg bekapják neki, csókolóznak... ugyanúgy terjed minden.
2023. febr. 1. 09:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Egy kapcsolatban mindig szív az egyik a másik meg szivat. Köszi inkább kihagyom. Így sokkal szuperebb őszinte az egész. Ők pénzt én meg élményeket akarok. Manapság nem olyan normálisak az emberek, sokan csak össze vissza félre mennek. Ki kiváncsi erre? Itt nem néznek le hogy mi a szakmám például. Nagyon sok előnye van.
2023. febr. 1. 11:45
 12/15 anonim ***** válasza:
64%

"Egy kapcsolatban mindig szív az egyik a másik meg szivat."

Sajnálom, hogy normális kapcsolatról te még nem hallottál és csak a szxuális élményeket tekinted élményeknek! Így eléggé beszűkítetted az életedet, de majd erre később fogsz rájönni.

2023. febr. 1. 12:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam egyenrangú feleket sehol de az jó ha nálatok így van. Klasssz!
2023. febr. 1. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:

"Én még nem láttam egyenrangú feleket sehol"

Hát a bordélyban nehéz is lett volna...! :D

2023. febr. 1. 12:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

13:

Egy normális kapcsolatban a két fél szereti, tiszteli és kiegészíti egymást.

Nincs olyan, hogy egyenrangúak, mert alap esetben a körülményeknek megfelelően alkalmazkodnak egymáshoz és váltakozhatnak is a szerepek, ahol egyszer az egyik irányít, másszor meg a másik akarata érvényesül, de jó esetben mindent megbeszélnek és közösen döntenek a fontos kérdésekben.

A kapcsolatuk nem egy hierarchikus szervezet az érdekek kiszolgálására, hanem egy szövetség a közös boldogságra és együtt boldogulásra.

2023. febr. 1. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!