A prostik nem félnek, avagy akik prostihoz mennek, hogy akár a szájából több mindent elkapnak?!

Igen, rendkívül nagy a fertőzésveszély!
És az még hagyján, hogy a prosti vagy a kuncsaft elkapja, de ha mondjuk annak a kuncsaftnak van otthon felesége/párja, annak is simán tovább tudja adni - akár tünetmentes hordozóként is.
De az ilyeneket nem érdekli ez, csak mennek a farkuk után és nem gondolkodnak, mert a gatyájukban hordják az eszüket..!
A prostik félnek, de a pénz miatt megcsinálják, aztán meg kezeltetik magukat.

Én régebben a youtube-on láttam egy videót, amiben egy prosti nyilatkozott, hogy ő konkrétan rettegett, hogy milyen kuncsaft jön hozzá legközelebb, mennyire lesz túrós a fsza, amit le kell szpnia, mert sok pasi betegen, ápolatlanul megy hozzá és arról panaszkodott, hogy folyton van valamilyen betegsége, amire gyógyszert kell szednie.
A férfiak többsége igénytelen, sajnos!

"Nőként kizáró ok lenne, ha a pasi prostihoz járt valaha is."
Ja, csak egy pasi se olyan marha, hogy ezt bevallja..! :D

Szerintem akik prostihoz járnak, azokat nem sok minden érdekli.
Úgy tudom, csókolózást nem is vállalnak.
A többinél meg nem tudom.

"nem is kell már barátnő soha. Ez sokkal jobb így. Magyar nők rafináltak."
Hát szerintem jobb rafkósnak lenni, mint idiótaként két nőhöz vinni a havi fizut, akik nem szeretnek egyáltalán, csak a pénzedért okoznak egy átmeneti boldogságot, de ők nem fognak ápolni, ha beteg leszel, nem főznek-mosnak rád, nem szülnek neked utódot és ha megöregszel s már nem áll fel, akkor senki sem ül majd az ágyad mellett, aki őszintén szeretne vagy legalább sajnálna, a kórházban meglátogatna, eltemetne vagy aki a szívében megőrizne.
Nem, nem jó így, csak jó ezzel nyugtatni magadat!
És az, hogy valakinek eddig még semmi baja nem lett, nem jelenti azt, hogy mindig meg fogja úszni, de te tudod!
Azért néha nem árt a kivizsgálás, egészségügyi tesztek elvégzése, mert az ördög sosem alszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!