Brutál köhögés,valaki valami tanácsot rá?
Figyelt kérdés
Szombat este óta, köhögök folyamat de úgy hogy egyszer el is hánytam magam . Éjjel sem tudok aludni emiatt, aztán hajnalba ébredhetek is. Elég száraz ,de addig köhögök míg fel nem szakad egy kis váladék.
Eddig próbáltam herbiont,bronchostopot, hagyma tea,kakukkfű tea,gyömbér tea, most vettem sinupretet hátha... ma reggeltől azt vettem észre ha köhögök bele nyilal a fejembe is.
Elkezdett fájni a torkom gyanítom a túl sok erőlködéstől . Anyukám szerint igyam a teákat meg a köptetőt de egyszerűen el vagyok keseredve semmi sem használ, kimerültem.
Ha valaki tud egy jó bevált praktikát azt nagyon megköszönném
2023. jan. 25. 18:52
1/2 anonim 

válasza:

Mondjuk kezdésképp a homeopátiás baromságok meg gyömbértea helyett rendes gyógyszerrel próbálkozz, ha orvost nem vagy hajlandó felkeresni. ACC , ambroxol, ambrobene, coldrex, fluimucil stb.
2/2 anonim 

válasza:

Svédcseppel 1/4 arányban higitva gargalizálj, panthenol tartalmú dolog,v cataflam ,illetve kipróbálhatod a librexint
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!