Ez cukorbetegség lehet?
115 kilós, 190 cm magas, 23 éves srác vagyok. Mozgásszegény életmódot élek mióta az eszemet tudom és hát.. jó dagadt vagyok mondjuk ki.
Egy ideje megnőtt a szomjam és éjszaka a szokásos 1 pisilés helyett akár 2-3-szor is kimegyek. Van hogy nem tudok 5 óránál többet aludni egyszerre és muszáj fent lennem hajnalban 2-3 órát, hogy vissza tudjak aludni. Mindenem viszket folyamatosan és ma megjelent ez a szuperéhség is. Hiába eszek, ugyanolyan farkaséhes maradok. Egész nap korog a gyomrom és éhes vagyok, hiába ettem. El is kezdtem szédülni ma. Nem akarok cukorbeteg lenni, de minden jel kezd arra utalni :(
Amugy ha ki akarod kerulni a haziorvost, egy cukorterheles kb 7-10 ezer forint maganban, beutalo se kell, nem egy nagy cucc. Aztan eleg csak az eredmennyel felkeresni, hogy nezze meg, rendben van-e.
De siman lehet csak annyi a bajod, hogy nem megfelelo az eletmodod, szar kajakat eszel, aztan a tested mar igy reagal. A viszketes meg inkabb epe gondokra utal, nem cukorbetegsegre es vegulis ha szar az eletmodod, elobb-utobb az epeddel is bajok lesznek.
Örülök az eredményednek :) reméljük a labor is rendben lesz.
12. Megcáfolnám a viszketés-epe dolgot,legalábbis a viszketés a cukor jele is lehet, mivel apa cukros- az epéje jó- és viszket neki bőre nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!