Ez így már biztos cukor betegség?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a hazi orvosnál vizelet tesztelésen,mert ,úgy éreztem fel vagyok fázva. Kiderult teljesen tiszta a vizeletem,viszont cukor volt benne. Azonnal kaptam is beutalót laborba. Na most én alapból szeretem az édességet,bár előtte való nap nem igazán fogyasztottam,nem kívántam. Éhes voltam már mire be jutottam a vizsgálatra. Nem tudom esetleg nem ez miatt lehetett sok a cukor. Mostanában sokat érzem magam kimerültnek,és sokat kovályog a fejem is,fáradékony is szoktam lenni. Semmi gyógyszert,vitamint nem szedek.2023. jan. 18. 10:58
1/3 anonim 

válasza:

Azért volt magas a cukrod, mert jem ettél és kivántad?
Ezt ne hogy elmond bárkinek.
2/3 A kérdező kommentje:
Jó,lehet óriási baromság amit írtam,de nem akarok az lenni,és minden kibújót keresek. A másik,ettől tényleg lehet epilepsziás valaki,ha egyébként nincs olyan betegsége?
2023. jan. 18. 11:53
3/3 anonim válasza:
Kicsit hypochonder vagy. Figyi, próbálj ne arra gondolni, hogy valami bajod van, egészséges vagy és kész. Az agy es a test kapcsolata különleges dolog, tud egymásra hatni. A kerdesedre, nem hiszem, hogy cukorbetegség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!