Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha valaki náthás, akkor van...

Ha valaki náthás, akkor van aki azt hinné hogy biztos koronavirusos?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 16:45
 1/4 anonim válasza:
95%
Ja, kollégámat hazaküldték, és csináltathatott saját lóvén 2 tesztet, hogy visszajöhessen melózni. Nagyon örült.
2020. szept. 13. 16:50
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

Elég sokan ami azért kár. Teszt nélkül semmi se biztos, de hinni lehet.

Amúgy meg ősz és tél környékén a fél világ náthás szóval elég sok tévhit lesz.

2020. szept. 13. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:

A teszt sem mindenható. Korona-korona nem tud az egyszerű gyorsteszt különbséget tenni illetve kiderült hogy hiába rajta a CF pontatlan is és drága.

Néhány napja lázas voltam és a szemeim is bevörösödtek. A barátnőm nem engedett dolgozni mert félt hogy meglátják és kirúgnak miatta mint korábban őt is. Felvettem egy napszemcsit, maszkot és egy lázcsillapítót és fel sem tűnt senkinek ebben a hőségben. 😂 Másnapra pedig már el is múlt. Szerintem nem korona de sajnos az is lehetett volna. Annyira azért nem olyan jól állunk a hetvenezres tesz a fél havimba került volna és nem futotta volna ennivalóra.

2020. szept. 16. 03:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Rám már akkor furán néznek ha torkot köszörülök, amit megjegyzem majdnem mindig csinálok főleg ha korábban ment otthon a légkondi, ha valami hideget ettem/ittam de már ennyi is elég hogy "úgy" nézzenek rám
2020. szept. 17. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!