Szerintetek át merjek így menni apumhoz?
22 éves vagyok, évek óta nem volt semmi bajom, de most vasárnapról hétfőre virradóan megfáztam. Ha tippelnem kéne, azért, mert hideg van a szobámban, és bukóra nyitva hagyom mindig az ablakot este is, és túl sok hideg levegőt lélegezhettem be.
Na már most, hétfőn csak a torkom fájt, ami keddre el is múlt, akkor viszont az orromat kezdtem el fújni 1-2 napig, időnként be is dugult, de nagyjából tegnap már jól voltam. Semmilyen más tünetem nem volt, se láz, se köhögés, se legyengültség, tehát nem hiszem, hogy korona.
Apukám 64 éves, 6-7 éve volt egy szívinfarktusa, azóta is szedi a gyógyszereket, tehát valamilyen szinten veszélyeztetett. Mennyire lenne felelőtlen így átmenni hozzá holnap úgy, hogy ott is alszom? Magyarán mennyire nagy a koronaveszély?
" Ha tippelnem kéne, azért, mert hideg van a szobámban, és bukóra nyitva hagyom mindig az ablakot este is, és túl sok hideg levegőt lélegezhettem be."
Most még éjjel sincs hideg, garantáltan nem fázol meg attól, ha nincs becsukva az ablak éjjelre!
Kerdezd meg, vallalja-e az orosz rulettet, esetleg kampec.
Ne legyel butus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!