Szerintetek át merjek így menni apumhoz?
22 éves vagyok, évek óta nem volt semmi bajom, de most vasárnapról hétfőre virradóan megfáztam. Ha tippelnem kéne, azért, mert hideg van a szobámban, és bukóra nyitva hagyom mindig az ablakot este is, és túl sok hideg levegőt lélegezhettem be.
Na már most, hétfőn csak a torkom fájt, ami keddre el is múlt, akkor viszont az orromat kezdtem el fújni 1-2 napig, időnként be is dugult, de nagyjából tegnap már jól voltam. Semmilyen más tünetem nem volt, se láz, se köhögés, se legyengültség, tehát nem hiszem, hogy korona.
Apukám 64 éves, 6-7 éve volt egy szívinfarktusa, azóta is szedi a gyógyszereket, tehát valamilyen szinten veszélyeztetett. Mennyire lenne felelőtlen így átmenni hozzá holnap úgy, hogy ott is alszom? Magyarán mennyire nagy a koronaveszély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!