Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ureterkő az a vesekő?

Ureterkő az a vesekő?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Meg nospat nyomassad a rowatinex mellé. A kőre rágörcsöl az ureter, segít kilazítani, hogy tovább tudjon menni.
2023. jan. 16. 18:43
 12/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nospa is jó állítólag igen, csak hát most ezt bízzuk az orvosra. Egyelőre neki nem biztos, hogy görcse van, csak fájdalmat okoz az elakadás miatt, de miért pont Cataflam lett a megoldás, ezt nem tudjuk, de ha hatásos, akkor azt használja. Nekem is fura.
2023. jan. 16. 19:17
 13/13 anonim válasza:
Én Nospa + algopyrin kombot szedtem, azzal tudtam egyáltalán létezni, plusz Rowatinexet, de az igazából majdhogynem placebo. Se nem árt, se nem használ. Tényleg mozogj sokat, ha mást nem, legalább sétálj, minimum fél órát minden nap! A kő ki akar jönni, ezzel megkönnyítheted az útját. Hány mm-es?
2023. jan. 27. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!