Mivel gyorsíthatnám a vesekő távozását?
Huu a veseko eleg bajos tud lenni. Anyukamnak mar 15+ eve van.
A sztori: Ugye eszrevettek, egy alig par mm kovecske volt, szettortek viszont sosem pisilte ki. Hosszu evekig ezzel szenvedett (neki is mondtak hogy sor, meg ugraljon stb. Semmi nem tortent) es bizonyos idokozonkent nyilalt neki. Aztan ismet orvoshoz elment, a ko meg sehol. Elvileg vandorko. Utana meg azt mondtak nincs neki. Mondom, sose pisilte ki, szoval jo kerdes. Es meg mindig idokozonkent nyilal neki.
Ureterkő, ha már elhagyta a vesét. 1, 3, ne írjatok hülyeséget, legyszi. A retek nem oldja a vesekovet, ha oldana, akkor pikk-pakk mindenki meggyogyulna...
Nekem is volt vesekovem és úgy szenvedtem vele, mint a kérdező, szóval tudom, hogy miről beszél és a tüneteket aztán meg pláne ismerem. Én Nospa + algopyrin kombot szedtem, plusz Rowatinexet, de az inkább csak lelki megnyugvast adott. Igyál rengeteget, de tényleg rengeteget! És mozogj, sétálj, amennyire tudsz, bármennyire fáj is. Amikor fáj, görcsöl, akkor a kő éppen mozog, jön kifele. Mondták, hogy próbáld majd felfogni? Érdemes laborban megnezetni, hogy miből van, és kerülni azokat a dolgokat, amik okoztak, hogy ne legyen több ilyen. Ha lázad van, vagy gennyesnek látod a vizeletedet, esetleg hiába kell, de NEM jön, nem tudsz pisilni, azonnal irány a sürgősségi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!