Kidobtak a pfizer mellékhatások csoportból a Facebookon, csak azért mert nem panaszkodok es nem sirankozok vmi negatív mellekhatason? Szerintetek? A többi lent
Konkrétan az egyik válaszoló azon panaszkodott hogy 2x beoltotta magát és mennyi rosz dolog tortent vele.
De meggyógyult és a 3dikat is felvette.
És a 3 után majd belehalt,és most mennyire retteg , nem tudja mikor lesz a vége blabla.
És ilyenkor logikusan felmerul a kérdés , hogy akkor miert vette fel a 3at is, ha mindenért az o. a hibás ?
Ezt megkérdeztem és ki lettem dobva.
Szerintetek ez helyes?
Felháborító sztem, hogy csak azok irhatnak akik mindennel egyetertenek es sirankoznak.
Nagyrészüknek nem volt kötelező beadatni még is beadaták ez már az ő bajuk, ki nem szarja le, hogy mi a mellekhatása, saját döntés, nem fogtak kést a nyakukhoz.
Igy van!!
Panaszkodnak de mégis biztosak abban hogy jól tették.. ami teljesen logikátlan, erdekes emberek..
Én is így jártam :)
Amúgy az emberek elenyésző százalékánál igaz, hogy "kényszerből" oltatta magát. A többségik full önként ment, a másik része pedig nem bírt kiállni magáért ezzel szivatva a többieket. A nagy része süket duma, hogy áldozatnak adják magukat.
22 : köszi a kommented, téged is "kidobtak" ?
Miért tették?
Valami hasonló miatt mint téged de a konkrét hozzászólásra már nem emlékszem. Eskü én sem szoktam bunkón válaszolni, és egyszer csak tiltottak.
Nekem a kedvenceim az "oltáskivezetés" kommentek voltak.
24:
Teljesen 💯% igazad van!
Én sem szoktam bunkón valaszolgatni, én is csodálkoztam hogy akkor mi ez?
Semmi indoklás nem volt miért tették.
Akkor azt jelenti nem vagyok egyedül.
Es az tényleg vicces az -oltás kivezetés- 😅, ennek sincs semmi logikája, hisz ha a vérbe van , hogy a csudába lehetne "kivezetni"🤦 ?
Mondjuk elmagyarázhatták volna legalább ezt :D
Szia! Engem pont az előbb "tettek ki" . Én nagyon ellene voltam az oltásnak, mert az a félelem propaganda ami mögötte volt, meg a kényszerítés ami ment szerintem több, mint gusztustalan. Viszont ettől függetlenül párom háromszor oltott (pfizer), (kétszer volt covidos) és olyan, mint a nyúl.. kutya baja. Viszont olyat is ismerek, akinél elvileg problémát okozott.
Szóval engem azért tettek ki ebből a csodálatos csoportból, mert leírtam, hogy a posztok alapján szerintem sok olyan problémát is az oltás számlájára írnak az emberek, aminek szerintem semmi köze hozzá (pl. elhízott, idős betegnél trombózis stb.) Illetve elmagyaráztam, hogy miért nem fogja átírni a DNS-t az oltás (nem vagyok se orvos, se kutató csak elolvastam pár cikket ezzel kapcsolatban) pl ott van az SMA-s beteg kisfiú Zente. Ő génterápiás kezelést kapott, aminek horror ára volt. Ahhoz, hogy komoly változást lehessen elérni éveken át ismételni kell az adott injekciókat. Szerintem az a két oltás kevés ehhez, de javítson ki egy hozzáértő, ha tévednék. És aztán egyszer csak látom, hogy nem hogy a hozzászólásomat nem engedte ki, de utána kapásból ki is rakott a csoportból... Hol itt a szólás szabadság? És semmi olyat nem írtam, ami sértené a csoport szabályzatát vagy bárkit. Ellenben az olyan kommenteket nyugodtan meghagyták, ahol oltáskivezetést és hasonlókat javasoltak... ha szerintük a DNS-t módosítja, hogy lehetne kivezetni? Hogyan lehetne kivezetni egy anyagot, ami feloldódik és valójában már rég sehol sincs? Utána megnéztem kik az adminok. Az egyik egy gyógyszerész doktor, aki homeopátiával foglalkozik a másik pedig egy "vállalkozó" hölgy. Az adatlapjáról az nem derült ki, hogy milyen vállalkozása van, de igazából mindegy is. Gyanítom, hogy nekik ez az egész csoport egy igen jó üzlet, adott 40.000 ember, aki teljesen kétségbeesett. És a kétségbeesett ember, aki nincs megfelelően informálva az nagyobb eséllyel nyitja ki a pénztárcáját a lehetséges gyógymódot remélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!