Mindig meg leszek fázva már?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam beteg,1 hétig folyt az orrom,köhögtem,aztán elmúlt, meggyógyultam.Ma kimentem a meleg lakásból sétálni és kint a hidegben elkezdtem megint kohogni.Pedig fel is öltöztem rendesen.Most itthon vagyok a meleg lakásban de megint köhögök.Ez mostmár mindig így lesz,ahányszor utcára megyek?🙁30/F2023. jan. 12. 22:58
1/6 A kérdező kommentje:
Igaz le is voltam izzadva mert jól felöltöztem de mire leértem a földszintre leizzadtam.És úgy mentem ki a hidegbe.
2023. jan. 12. 22:59
2/6 anonim válasza:
Férfi ...
Nem, nem leszel az elkövetkező 60 évben mindig megfázva már. Túléled. Maradj otthon.
3/6 anonim válasza:
Január van. Eddigre már a vitamin készletek kiürültek amit nyáron szívtál magadba, érdekes ilyenkor jön az influenza, vajon miért? Mert mindenki mással is ez történik. Megsúgok valamit...nem a betegség jön most, hanem az emberek merülnek ki ilyenkor. Napi 4000 NE d-vitanim, valamint 1000 mg c-vitamin mehet ősztől folyamatosan tavaszig, valamint aktív sport. 5 éve vezettem be ezeket az életembe, azóta még az orrom se fújtam ki ha hiszed ha nem. Jó egészséget!
4/6 anonim válasza:
Én pontosan 1 hónapig voltam beteg és ugyanezt a kerdest tettem fel magamnak. Utoljara 5 eve voltam beteg,de ez elkapott.
5/6 anonim válasza:
Én 2 hete vagyok náthás és tegnap elkezdtem hurutosan köhögni.
6/6 anonim válasza:
Ez a köhögős cucc pl a barátomnak 7-8 héten át is elhúzódik. Nyugi, semmi bajod nem lesz, majd meggyógyulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!