Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vizelési inger ami egy percre...

Vizelési inger ami egy percre se szűnik meg?

Figyelt kérdés

Napközben elterem a gondolatom, de éjszaka megnyomoritja a pihenésem. És a házi orvos nem foglalkozik vele. Egyfolytában érzem, és nem múlik el semmikor.

Van, hogy elmegyek pár csöpp jön, van, hogy egész sok. De nem tudok így élni.

Hasonló problémaja vokt valakinek.

Szexuális tevékenység nem volt mostanában, fájdalmam mintha mostmár hátul bal oldalt herében lenne, de ez se mindig. Vizelés nem fáj, alhasi fájdalom sincs jelen. De van, hogy szúr egyet.

2023. jan. 11. 23:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Akkor annyira nem lehet ez elviselhetetlen számodra, hogy minden fontosabb! Kérj időpontot! Nem másnapra fognak adni.
2023. jan. 17. 22:35
 22/24 anonim válasza:
Menj el mielőbb urulógushoz.A legjobb lenne magánba!Kell csinálni egy általános vizelet és ami a legfontosabb egy tenyésztéses vizeletvizsgálatot és ne halogasd a dolgot, mert rámehet a vesédre...Én is sajnos hasonlóval küzdök...és sajnos nem minden orvos foglalkozik ezzel a problémával..és olyan nincs h lelki eredetű!Nekem pl el kell hagynom a kvt és ami vizelethajtó úgy lettem jobban, de nekem negatív lett a leletem!
2023. jan. 18. 21:21
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló. De van olyan hogy lelki eredetű pszichés dolog. Az hogy te valamit nem éltél meg az nem azt jelenti hogy nemlétezik. Volt aki beszámolt róla,hogy minden vizsgálata negativ lett a pszichológusi kezelés után múlt el a vizelési ingere.
2023. jan. 19. 00:04
 24/24 anonim ***** válasza:
Szia.Kérdező hogy vagy azóta mi a helyzet?
2023. jan. 26. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!