Napközben elterem a gondolatom, de éjszaka megnyomoritja a pihenésem. És a házi orvos nem foglalkozik vele. Egyfolytában érzem, és nem múlik el semmikor.
Van, hogy elmegyek pár csöpp jön, van, hogy egész sok. De nem tudok így élni.
Hasonló problémaja vokt valakinek.
Szexuális tevékenység nem volt mostanában, fájdalmam mintha mostmár hátul bal oldalt herében lenne, de ez se mindig. Vizelés nem fáj, alhasi fájdalom sincs jelen. De van, hogy szúr egyet.
Nem hiszem, hogy nagyon vizsgálgat, a panaszok alapján felír antibiotikumot. Az aztán ne zavarjon, hogy beszél a háziorvosoddal, te beteg vagy és ellátásra szorulsz. Hogy mennyit kell várni, az helyfüggő. Mondd, hogy sürgős. Szedjél addig tőzegáfonyát.
2023. jan. 17. 21:09
12/24 A kérdező kommentje:
Azt mondta a házi orvosom, hogy pszichés alapon van ez, mert a szervi az kilőve.
Megvizsgálta a hólyagot, vizelet ürítés előtt és után, és rendesen kiürült.
2023. jan. 17. 21:12
13/24 anonim válasza:
Vizeletvizsgálatot csinált? Anélkül nem jelenthet ki, hogy nincs fertőzés.
2023. jan. 17. 21:15
14/24 anonim válasza:
Nekem is van ilyen gondom.Én csináltattam vizeletvizsgálatot és tiszta a vizeletem én 90%-ban azt gondolom,hogy pszichés és magamat stresszelem túl de igy mindenen.Ha van valami más tünet amire tudok koncentrálnio vagyis magamat rástresszelem másra akkor a vizelési ingerem mintha nem is lenne ! Hipochonder szerű tünetek ezek szerintem nálam én tudom hogy nekem kell egy pszichológust keresnem mert lelki dolgokkal küzdök már egy jó ideje amiket magam próbáltam legyűrni de nem sikeresen ezért kell a segitséget kérnem. Szóval nemtudom te hogy vagy ezzel kedves kérdező lehet simán nálad is pszichés elképzelhető .
2023. jan. 17. 21:25
15/24 A kérdező kommentje:
Vizelet vizsgálatot nem sajnos, pedig kérdezte tőle az asszisztens.
Én jártam inszomniával pszichiáterhez, és nem sokára lesz alvás vizsgálatom is. Szóval jó kérdés, lehet tényleg az, mondjuk nekem furcsa akkor is, hogy ilyet tudna okozni. Mert egy hasfájást, meg egy mellkas fájást megértek, de ezt, hát nem tudom.
Gyógyszertári vizelet vizsgálat nem jó?
2023. jan. 17. 21:32
16/24 anonim válasza:
Én azt javasolom,hogy egy magán urológushoz menj ott csinálnak mindent.Vizelet és vérvizsgálatot is.Legalábbis egyik ismerősöm volt aztmondta mindent megcsináltak.Illetve igen van ilyen pl itt gyakorikérdéseken olvastam az egyik ilyen poszt alatt irta az egyik válaszoló,hogy neki pszichológusi kezelések után a vizelési inger szépen elmúlt teljesen
2023. jan. 17. 21:51
17/24 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Vagy pl itt az én storym .Az elmúlt pár napban teljesen jó voltam abszolút nemkelett vizelnem se sűrűn nemvolt ingerem se pedig még sört is és kávét is fogyasztottam a napokban ugye ezek vizelethajtó hatásúak. És a napokban más tünetekre stresszeltem rá. Na most ha belegondolsz ha szervi tünet okozná ezt akkor ez nonstop jelen lenne nem igaz nálam? Na most ma már nemstresszeltem egy tüneten ssem akkor ma délután már megvan az inger pisilés után is.
2023. jan. 17. 21:57
18/24 A kérdező kommentje:
De én nem stresszelek, talán az életem miatt ritkán, az frusztrál. De alapból, mostanában kevesebb a stressz.
2023. jan. 17. 22:00
19/24 anonim válasza:
Hány éves vagy? Férfi vagy? Ha úgy érzed akkor menj el magánurológiára és vizsgáltasd ki alaposan.
2023. jan. 17. 22:03
20/24 A kérdező kommentje:
Férfi, 20, szerintem elmegyek, csak most van egy pár elintézni való a jövő héten.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!