Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet egésznapos pánik,f...

Mitől lehet egésznapos pánik,félelem érzés?

Figyelt kérdés
Éjszaka 1x felriadok magas pulzussal. Mindig csak egyszer. Amúgy jól alszok. Vérképem rendben. Napközben "félek",de nem tudnám megmondani,mitől. Hogy történik valami rossz..de nincs ilyenre okom. A nyakam,hátam kissé be van állva,bár sokat cipeltem a napokban és sajnos sokat telefonoztam is rossz testtartásban.
2023. jan. 11. 14:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ugye nem dohányzol, nem fogyasztasz alkoholt, nem eszel sok gyors szénhidrátot? Ugye mozogsz naponta 40 percet csak a mozgásért?
2023. jan. 11. 16:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Alkohol,cigi nulla. Szénhidrát,mozgás valahol az átlagos és ideális között van.
2023. jan. 11. 17:21
 13/15 anonim ***** válasza:
57%
Ne a testedben keresd az okot, hanem mély szinten a gyerekkorodban, kisebbségi érzést kialakítva, a felszínhez közelebbi szinten pedig a napi életedben. Szerintem tudod, hogy mik a problémáid.
2023. jan. 11. 20:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Eh...aha.
2023. jan. 11. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Én egyszer olvastam egy könyvet, gyógyító médium, ha gondolod olvasd el. Röviden arról van szó benne, hogy sokféle megmagyarázhatatlan betegsége lehet az embernek, amit az orvosok nem tudnak mitől van, ilyen a szorongás, pánik is. Ha tényleg nincs semmi egyéb bajod, akkor az is előfordulhat, hogy amiatt van, amit ő ír. Van egy vírus, amit az szinte minden ember elkap (ebv), és ez mindenkiben másképp hat, van akinél simán elmúlik, de van akinél ilyen tüneteket is okozhat. Le van írva hogy lehet ezt kiirtani étkezéssel. Rengeteg zöldség gyümölcs, és vitaminok, minden le van írva. Hátha segítene..
2023. jan. 24. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!