Lehet-e, hogy vese elégedetlenségem van?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy vese fertőzésem van, ma voltam vér és vizelet mintát adni, holnap lesz még az eredmény, holnapután kell menjek urológushoz ultra hangra. Abból gondolom, hogy fertőzésem van, mert már volt ilyenem fél évvel ezelőtt, és akkor az urológus felírt antibiotikumot, és azt mondta, menjek vissza kontrollra egy hónap után, de mivel elmúlt már nem mentem vissza sajnos... Most ugyanazok a tüneteim (égő, tompa fájdalom a vesék és a bordaivem alatti zónában), és azon kívül, hogy elég sok kávét iszok (2-3) egy nap és sokat dohanyzok (1- másfél doboz egy nap), más okát nem látom, hogy mi lehetne a gyulladás, Fertőzés oka... 22 éves fiú, 1,75 cm magas, 75-76 kg. Nem vagyok cukorbeteg, de lehetséges-e, hogy vese elégedetlenségem legyen? Fél éve az urológus azt mondta, nem lehetséges ilyen fiatalon (miután kivizsgalt), és azt mondta, hogy csak sima fertőzés és egy kis homok volt a jobb vesémen, amiről azt hittem, hogy kezelés után elmúlt, és már nem mentem vissza kontrollra.2023. jan. 10. 20:39
11/11 anonim válasza:
Lehet vesekő is, majd az ultrahang után kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!