Szerintetek ez mi lehet? (Kep lent)
Figyelt kérdés
Orvosnál voltam 4 bőrkeményedessel a kezemen . Adott ra krémet es abbol a 4ből 3 begyogyult mar honapokkal ezelott . Egyik viszont igy nez ki es nem akar gyogyulni . [link]
Felek hogy borrak…
Az orvos azt mondta csak kenegessem. De engem megijeszt ahogy kinez. Szerintetek ez valoban borkemenyedes?
2023. jan. 4. 15:11
11/14 anonim válasza:
Tuti nem bőrrák, ez vagy gomba lesz vagy valami fertőzés a seben. NYUGI
majd írd meg mit mondtt az orvos
12/14 Ypszilon1980 válasza:
Annyira ne agyalj ezen, mert én is hetekig jártam bőrgyógyászhoz nem múló, viszkető, piros, később hólyagos dudorokkal, ödémával, persze mindegyik azt mondta, hogy ez rovarcsípés, mindenféle kence volt felírva rá, másfél hónap után barátnőmmel jöttünk rá, hogy allergia, vettünk erre kenőcsöt és 2 nap múlva rohamosan elkezdett javulni. Ergo nem attól lesz bőrrákod, mert régóta ott van, hanem arra az egyre nem volt jó ez a kezelési módszer nálad. Nem tudom ez mi pontosan, nem vagyok orvos, de az biztos, hogy ez a kenegetés erre nem használ.
13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok . Azota voltam orvosnal azt mondta fertozes. Adott ra kremet . Hetek ota kenegetem. Nem lett jobb sajnos. Egyre csak rosszabul nez ki a sebem😟
2023. febr. 4. 08:43
14/14 anonim válasza:
Menj el magánba. Sztks orvosok tojnak rá és ez nem fog magától elmúlni. Tudom, hogy drága de nem tudsz mást tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!