Miért van párhetente ez? Mással volt hasonló?
Nyilalgatni, görcsölni szokott a hasam van hogy evés után kicsivel/később, hányinger is néha de hányás sose, aztán 1-3 alkalmi puhább/hígabb széklet után már jól vagyok a nap további részében. Vagy nincs étvágyam vagy egész jóízűeket eszem és könnyebben vagyok éhes. A derekam is fáj, valószínűleg mert vékony vagyok és 10+kilós táskával járok vagy nem tudom... Még tavasszal véletlen nekem futott egy fiú egész erősen és beleütött a tüdőm aljánál abba a "lyukas" részbe vagy hogy mondjam, egy ideig alig kaptam levegőt és el is sírtam magam, azt hittem ottmaradok. Lehet ettől? Szokott ott is feszülni vagy ilyen... fura érzés. Vagy IBS netán? A háziorvosom mindössze annyit csinált hogy vizsgálat nélkül gyorsan felírt egy tablettát/port (ami egyébként nem hatott, csak jobban kihúzódott) meg mondta hogy diétázzak. Nos egy joghurt evése után már jobban is lettem... (szóval nem hiszem hogy laktózérzékeny vagyok) Mondjuk ez az utolsó évem a gimiben, lehet a stressz is közrejátszik az órák, elvárások, érettségi miatt.
Január elején megyek vérvételre és ultrahangra is hátha kiderül valami vagy mondanak valamit, aggódom :( (18L)
Amit leírtál pontosan ugyan ez van velem iss.
En se tudom miért van nekem en laktozerzekeny vagyook.
Ezek IBS tünetek lehetseges hogy az van nkd is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!