Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pajzsmirigy UH eredménye...

Pajzsmirigy UH eredménye kicsit gyanús. Hasonló helyzetben ki hogyan élte meg és merre változott később?

Figyelt kérdés

TI-RADS 3-ra minősítette a vizsgáló. Scintigráfián piros a göb.

Nyomon követést javasolt a leleten. Endokrinológushoz még nem mentem vissza. 2-4% arra, hogy rosszindulatú nem nagy, de nyugtalanít. Azért mégsem nulla.

Ha érintett vagy, mennyire volt ijesztő számodra, és merre változott időközben?

TSH extrém alacsony volt a nyáron. Egy havi gyógyszerszedés után átcsapott alul működésbe. Miután bő két hónapja elhagytam, most normál tartományban van.

A szurkálást nem szeretem, de lehet jobb lenne biopszia is. Ha nagy a baj, derüljön ki minél előbb.

2022. dec. 5. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi-nyugi, az endokrinológus pontosan el fogja tudni dönteni, hogy milyen további vizsgálatokra van szükség, és mikor.

Fölöslegesen ne aggódd magadat halálra, mert azzal is csak magadnak ártasz.

2022. dec. 5. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem TBS4 volt a vélemény (30% esély, de még ez is bizonytalan diagnózis), kivették, és mégis jóindulatú strumagöb volt. Nincs miért aggódnod. Ne menj bele egy felesleges műtétbe, mint én.
2022. dec. 5. 16:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Az eszem is azt diktálja, hogy ne aggódjak feleslegesen, csak sok rossz dolog történt mostanában. az öregkor küszöbén állok, és nagyon magányos. Minden teher egyedül rám nehezül. És van időm hülyeségekkel foglalkozni.
2022. dec. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!