Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha keletkezett rajtam pár kis...

Ha keletkezett rajtam pár kis kiálló dudor az utóbbi hetekben, és gyanús, nem melanome-e, azzal TB -re el lehet menni orvoshoz, vagy csak magánhoz érdemes?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

börgyógyászatra még beutaló sem kell

Csak időpontot kell kérni

Ha mázlid van akkor 1-2 hónapon belülre kapsz időpontot...

2022. okt. 17. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A melanóma nem kis kiálló dudor.
2022. okt. 17. 11:21
 3/9 A kérdező kommentje:

Feltettem egy fotót róla, milyen. A vádlimon keletkezett. Persze nem várom, hogy bárki egy kép alapján távdiagnosztizáljon, csak érdekel, ti ezzel elmennétek-e orvoshoz, vagy nem foglalkoznátok vele.

[link]

2022. okt. 17. 11:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az valami szemölcs féleség

Ha nagyon aggódsz menj ela börgyögyászatra, de ez nem hinném hogy melanoma lenne, az randa sötét elmosódott nagy folt a börön

2022. okt. 17. 11:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem melanoma, hanem egy seb/szemölcs

de ha aggaszt menj el dokihoz

2022. okt. 17. 11:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát oké, kösz a válaszokat! Két hónap múlva írok, mi lett. Ha nem írnék, akkor melanoma volt. :)
2022. okt. 17. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ok
2022. okt. 17. 11:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Most akkor melanome volt? Remélem csak elfelejtettél írni
dec. 9. 18:11
 9/9 A kérdező kommentje:
8: Nem, úgy tűnik, nem, vagy ha igen, nagyon lassan fejlődik, mert pont olyan, mint amikor a kérdést kitettem. Rejtély, mi lehet, de szerintem nem túl veszélyes. Nem fáj, nem növekszik, csak úgy van.
dec. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!