Szívinfarktus vagy valami más?
Figyelt kérdés
Nem tudom mivan már velem. Hónapok óta tart de mindig másmilyen formában érzem. Szóval szívinfarktusra jellemző tünetek. Bal kar zsibaddas néha gyomor égés gomboc érzés a torokban. Szivkörüli szurkolás. Néha hányinger. Ingadozó vérnyomás.kb 3 hónapja voltam kórházban 2 szer is ekg jó . Vér vétel is rendbe volt. De azóta súlyosbodtak a tünetek. Már egésznap erre gondolok mikor halok meg? Van amikor 1-2hetig jó. De most már 2-3napja ellég erősen jelen vannak a tünetek. Álkapocs szurkálásom is szokott lenni.2022. dec. 26. 19:50
11/19 A kérdező kommentje:
Meddig tarthat el egy infarktus?
2022. dec. 27. 13:29
13/19 A kérdező kommentje:
Végül ma be mentem a kórházba volt EKG labor mellkas röntgen mind negatív. Semmit nem mondtak haza kuldtek
2022. dec. 27. 21:11
14/19 anonim válasza:
És az honnan derült ki,hogy ingadozó a pulzusod? Ha valami nem oké,az EKG-nak ki kellett volna mutatnia.
Sima mellkas Rtg.volt,vagy tüdő? Mert alapban a Rtg.csak a csontozat állapotát mutatja meg.
15/19 A kérdező kommentje:
Azóta pár napig rendben voltam ma még rosszabbul vagyok haspuffadas hasmenés tegnap gyomorégés magas szabálytalan pulzus. Már nem tudom micsináljak. Komolyan mondom
2022. dec. 31. 12:23
17/19 A kérdező kommentje:
Hát képzeld hogy ezek a tünetek alább hagytak ezek hejzet jött jobb és bal oldalt alhasi szurkalas has görcsök hasmenés gyomor égés. Most a vakbélgyulladás gondolok. De már komolyan mondom velem mindig van valami.
2023. jan. 11. 10:32
18/19 A kérdező kommentje:
Orvosnal még nem voltam
2023. jan. 11. 10:32
19/19 anonim válasza:
dec 26 óta ez megy, és nem voltál még orvosnál? kérlek, látogass meg egy orvost, ezek a tünetek nincsenek rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!