Milyen gyógyszert szabad szednem magas vérnyomással, és két szívinfarktus után ízületi fájdalmak csökkentésére?
Figyelt kérdés
Ez mellett a betegségek mellett nehéz olyan gyógyszert találnom amit szedhenték ízületi fájdalmakra. Mind pont ahhoz kötött, hogy ezek a betegségek ne álljanak fent a szedéskor. Így az lenne a kérdésem, hogy valaki tud e valami olyan gyógyszert amelyet szedhetnék. Vényköteles is megfelel, mert kiíratnám a háziorvosommal.2022. júl. 19. 22:17
1/12 anonim válasza:
A legegyszerűbb, ha megkérdezed a háziorvosod, kezelőorvosod, vagy a gyógyszertárban.
2/12 anonim válasza:
Bocsánat, mennyi idős vagy, hogy volt már két infarktusod?
3/12 anonim válasza:
Amilyet a háziorvosod mond, mondjuk.
4/12 anonim válasza:
Egészséged rendben van?
Ha nem, akkor kezdj el diétázni, fogyni, sétálni.
De előbb orvosodtól kérdezd meg.
5/12 anonim válasza:
Szia!
Ki kéne vizsgáltatnod elsőnek, hogy mitől vannak az izületi fájdalmaid.Megoldásként a gyógynövények is sokat segíthetnek, amik nem zavarnak be a gyógyszereidbe.Gyulladásra pl gyömbér, kurkuma, pockopásra természetes glükozaminszulfát és kondroitinszulfát stb.
Jobbulást!
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azonban már beszéltem ezzel kapcsolatban a háziorvosommal. Azt tanácsolta hogy a patikában érdeklődjek utána hívjam fel, de a patikából ismét a háziorvosomhoz tanácsoltak…Így elég tanácstalanul állok ehhez. Ha találnék olyan gyógyszert amelyet szedni lehet a betegségeim mellett, miközben véralvadás gátlót is szedek, csak akkor írná ki nekem a doktornő. Egyébként 79 éves vagyok
2022. júl. 20. 10:48
8/12 anonim válasza:
Jaj nekem, jó kis orvosod lehet ha máshoz zavar , pedig neki kell tudni mit szedhetsz a jelenlegi gyógyszereid mellé. Nem a patika dolga eldönteni.
9/12 anonim válasza:
egyértelmű háziorvosnak kellett tudnia..
váltsd másikra!
10/12 anonim válasza:
Jó hogy nem azt várja már el, hogy te dönts a saját gyógyszerezésedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!