Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Volt már ilyen pattogó/sercegő...

Volt már ilyen pattogó/sercegő hang a fejetekben tarko tajekon?

Figyelt kérdés
Egy pár napja főleg este csendben vettem észre,hogy hátulról a tarkom kornyekerol olyan,mintha belül a fejemben lenne ez a hang. Ahhoz tudnám hasonlítani,mint amikor a habfurdot a vízhez adod,a hab kezd a vízben szetmenni,az a pattogó hang..vagy mikor régen a pattogos cukrot a nyelvedre raktad es ugy sercegett. Nagyon idegesito:(
2022. dec. 26. 02:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha csak akkor van, mikor forgatod a fejed, akkor a nyaki rész meszesedése.
2022. dec. 26. 02:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem forgatom a fejem,simán most ülve is hallom,hogy a telefont nézem..esküszöm olyan mintha az agyamból jönne hátulról
2022. dec. 26. 02:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennek régebben utánajártam már. Lehet, meglepő lesz, amit mondok, de ezt a hangot a nyálelválasztás okozza, az éhség egyik vegetatív jele.
2023. jún. 9. 13:34
 4/8 anonim válasza:
Szia! Kiderült valami ezzel kapcsolatban?
szept. 8. 17:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nem de azt kell, hogy mondjam már csak neha hallom.. Most vagy hozzaszoktam már, vagy elmúlt szinte nem tudom. Egy ideig tartott ez, hogy állandóan hallottam
szept. 8. 17:38
 6/8 anonim ***** válasza:
"This IS in fact, the sound of your CSF (cerebrospinal fluid) moving. I know many in this feed have said that they feel/hear it when they are hungry….and it is actually related to hunger! Scientists have found a neuropeptide called MCH, generated by the neurons in your brain’s hunger center (the lateral hypothalamus) at the base of the brain. This neuropeptide (MCH) stimulates appetite and is sent into the cerebrospinal fluid (CSF) to connect with the neurons in the brain, responsible for alerting your body of hunger. So as you can see, these things are in fact related!"
szept. 8. 17:44
 7/8 anonim válasza:
De voltál vele orvoshoz? Nekem most egy hete van, de nagyon rossz. Rengeteg stressz ér/ért sajnos az éven, erre is gondolok.
szept. 8. 18:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem voltam vele, engem is rengeteg stressz ért akkoriban. De egy biztos, nem voltam soha éhes mikor ezt a hangot hallottam, így nem gondolnám, hogy azzal függ össze:/
szept. 8. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!