Covidos vagyok és mandulagyulladásom van,szerintetek a orvos jól döntött?
Figyelt kérdés
Covidos vagyok és mandulagyulladásom van,szerintetek a orvos jól döntött azzal hogy antibiotikumot írt ki a mandulagyulladásra.Illetve a covidnak lehet köze a mandullagyulláshoz.2022. dec. 21. 14:08
1/13 anonim válasza:
A covid milyen tünetekben nyilvánul meg nálad? Súlyos?
2/13 anonim válasza:
A manduládra kell az antibiotikum, a Covidra ez nincs hatással.
3/13 anonim válasza:
Ha a szervezet legyengül pl. egy vírusfertőzés következtében, akkor a bakteriális felülfertőződés megakadályozására (profilaktikusan) az általános gyakorlat szerint antibiotikum kúrát szokás bevetni.
4/13 A kérdező kommentje:
Harmadszor vagyok Covidos,most úgy nyilvánul meg hogy péntektől nem tudok nyelni.Annyira fáj a torkom enni nem tudok ezért nézettem meg a torkom és látta a doki hogy gyulladtak a mandulák.Még egy kicsit orrom folyt,fejem fájt eléggé 2 napig.Egy éjszaka hideg rázott.Röviden ennyik a tünetek.
2022. dec. 21. 14:25
5/13 A kérdező kommentje:
Én amúgy arra akartam kilyukadni hogy a Covidnak lehet e köze a gyulladt manduláimhoz.
2022. dec. 21. 14:27
6/13 anonim válasza:
Nincs egyéb tüneted?Ízlés és szaglásvesztés,láz,izom és izületi fájdalom?
Azért kérdezem mert novemberben nekem is volt hasonló torokfájásom de nagyon nehezen akart elmúlni viszont más tünetem nem volt.Nem tudom covid volt e.
7/13 A kérdező kommentje:
Izom és izületi fájdalamam van.Lázam is volt kicsi.
2022. dec. 21. 20:04
8/13 anonim válasza:
Akkor nem az volt nálam.Nekem csak fájt a torkom 2-3 hétig de ennyi.
2-szer elmúlt a fájdalom 2 napra majd visszajött a 3 hét leforgása alatt majd végül szerencsére elmúlt.
Jobbulást!
9/13 anonim válasza:
OGYI13376 Ez az ellenszer és nem lesz más!
10/13 anonim válasza:
Szia
Én nekem ma lett + a tesztem,ha te is dolgozol mennyi most a hivatalos idő amìg táppènzre kell menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!