Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ideggyulladás esetén mi a teendő?

Ideggyulladás esetén mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy-két fájdalommentes év után visszatért a bordaközi ideggyulladásom. Borzasztóan kínoz, hetek óta, nem tudok aludni. Járkálok, hátradölni sem tudok, mintha folyamatos tűzben lennék. Azért nem akarok megint orvoshoz menni mert végigjártam már azt az utat, és senki nem tudott segíteni. Tudom, hogy itt nem lesznek orvosok, nem profi válaszra várok, csak hátha valaki küzdött hasonlóval, és segített valami.

2022. dec. 19. 22:48
 1/4 anonim válasza:
100%

Én a következőket tudom ajánlani:

Tartsd a testet pihenve: Próbálj minél többet pihenni, és kerüld azokat az aktivitásokat, amelyek fájdalmat okoznak.

Használj fájdalomcsillapítókat: A gyógyszertárakban kapható fájdalomcsillapítók segíthetnek a fájdalom enyhítésében. Kérdezd meg az orvosodat, hogy milyen fájdalomcsillapítókat javasol neked.

Tartsd a testet melegen: A meleg takarók és a meleg fürdők segíthetnek a fájdalom enyhítésében.

Próbálj meg aludni: A rendszeres alvás segíthet az ideggyulladás tüneteinek csökkentésében.

Kérj segítséget a családtagjaidtól vagy barátaidtól: Kérj segítséget a napi teendők elvégzéséhez, hogy több időd legyen pihenni

2022. dec. 20. 04:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért én elmennék újra orvoshoz... EGy jó neurológushoz.
2022. dec. 20. 10:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbálok én aludni, pihenni, de nem igazán tudok. Úgy tudnám leírni, mint a nagyon intenzív fogfájás csak 5x rosszabb és nem múlik el. Nem tudok egy helyben megmaradni, így nehéz a pihenés :( Már voltam egy pár neurológusnál az évek során, volt amelyik úgy megnyomkodta a bordámat, hogy sírva jöttem el, annyira szenvedtem. Szóval már nem tudom mit tehetnék.
2022. dec. 20. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Azóta kerestem egy jó neurológust, kórházban voltam vele, kaptam gyógyszereket, azóta szedem, még mindig sokat fáj, de érzem, hogy próbál gyógyulni.
2023. júl. 13. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!