Tapaszralatokat és megoldast keresek Anyukám állapotára.
Az áprilisi kovid fertőzése óta gyulladásban van a
szervezete. Hatodjára van kórházban. Járt így más is?
Figyelt kérdés
Tènyleg nincs erre megoldás? Ez érthetetlen!! Van itt olyan akinek krónikus gyulladás alakult ki a kovid után? 180-as a CRP-je (5-ig van a felső érték ami neki 180!!) 40ezres a fehérvérsejtje aminek 10ezer a felsőértèke a laborleleten. Tumormarkerek negatívak lettek. Azt mondják nem adhatnak neki szteroidos gyulladáscsökkentőt mert cukros, viszont már ebbe fog belehalni, hogy nem csinálnak az ég világon semmit sem vele!!! El vagyunk keseredve. Ilyen a világon nincs, hogy nincs megoldás a 21.században gyulladáscsökkentésre... ha valakinek volt ilyen problémája, és meg tudták gyógyítani, kérem írja le, hogy hogyan sikerült, milyen gyógyszerrel. Nagyon köszönöm!
Igen, volt.Az én anyámnak is hasonlóak voltak a tünetei és már temettem, míg nem egy jófej háziorvos azt gyanította, hogy a pajzsmiriggyel lehet valami gond.Ki is derült, hogy pajzsmirigy gyulladás áll a háttérben.Lassan, de biztosan meggyógyult és semmi baja.Ne aggódj!Keress akár privát rendelőt amelyik érti a dolgát.
2022. dec. 16. 11:32
2/8 anonim válasza:
Rendkivul egeszseges eletmod szokott segiteni, pl. a fogyas is, mert sok gyulladaskelto cucc a hasi zsirban termelodik. A gulten is ratesz a gyulladasra. Amugyprobaljon turbo dietazni, az egy meregtelenitesel is feler. Plusz gyogytorna a youtubrol.
2022. dec. 16. 11:36
3/8 anonim válasza:
Ne vezesd félre a kérdezőt második, anyám BMI-je normál tartományban van és mégis ilyen tüneteket produkált ennél sokkal rosszabb CRP-vel hónapokon keresztül.Kérdező, csináljatok pajzsmirigy hormon vizsgálatot, abból kiderülhet, hogy ez áll-e a háttérben.
Első voltam.
2022. dec. 16. 11:40
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy leírtad! Örülök, hogy Anyukád jobban van!
Sajnos Anyukámnál olyan erős a gyulladás, hogy már làbra sem tud állni, ezért magándokihoz sem tudom elvinni mert ezek járóbeteg ellátások, a sűrgősségi ellátás a kórház, sajnos ezért van megint bent. Vittük tolószèkkel sztk-ba, tükrözésre mert a háziorvos béldaganatra gyanakodott. Amikor megtudták, hogy alig bír lábra állni nem akarták a tükrözést megcsinálni mert, hogy ez járóbeteg ellàtás, de nagy nehezen belementek,és megtükrözték. Azt mondták máskor kórházban kell ezt. Őket is megértem természetesen. Csak így nagyon nehéz :( a Délpestibe van ismét, túl vannak terhelve az orvosok, nem lehet így gyógyítani azt is megértem, de ez már nonszensz, hogy hatodjára van bent.. ilyen nincs!! :(
2022. dec. 16. 11:41
5/8 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ismeretlen kontárokhoz kell folyamodnod, hogy kiderítsd mi a baja.Még annyit tennék hozzá, hogy anyámnak majdnem egy évig minden este és kizárólag esténként 38 fok körüli láza volt és iszonyúan megváltozott a személyisége.Ellenséges volt a pajzsmirigyhormonok viselkedést befolyásoló hatása miatt.A laboreredményei a tiéteknél is rosszabbak voltak és a harmadik covid oltás után kezdődtek a tünetek.
2022. dec. 16. 11:59
6/8 anonim válasza:
Ki kell vezetni a vakcinákat , lassan ürül de a maradék a sejtekben másolódik, ez okoz sok bajt . Orvosok a tisztánlátásért és Tarjányi Szolvia oldalain a kúrák .
2023. máj. 24. 22:16
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, nagyon bánom, hogy kettőt beadattam, már vezetjük ki fenyőrügy sziruppal,de utána nèzek annak amit javasoltál. Sajnos Anyukám decemberben, 8 hónapnyi szenvedés után meghalt.. 7szer volt kórházban, nem segítettek rajta, borzalmas tünetei voltak.. senki sem értette minek oltja be magát amikor emberrel sem találkozott, nekem a munkàm miatt muszáj volt sajnos.. :(
2023. jún. 6. 15:14
8/8 anonim válasza:
Harmadik vagyok.
Rettenetesen sajnálom és mostantól többször tudatom vele, hogy fontos nekem mert egyszer én is keresztül fogok menni azon amin most Te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!