Medrol hatásosabb mint az Algopirin?
Figyelt kérdés
Fájt a lábam tegnap és tegnapelőtt,
Nem volt algopirin, medrol igen, hallottam annó , az is valami fájdalomcsillapító,
Bevettem ,szerintem hatásosabb volt,
Lehet az?
2022. dec. 14. 06:00
1/3 anonim válasza:
A kettő teljesen más.
A medrol szteroid gyulladás csökkento(és nem fájdalom csillapító!!!), amit inkább autoimmun betegsegeknel használnak esetleg súlyosabb ízületi gyulladásoknal.
Ráadásul csak receptre kapható.
Az algopirin meg ennek ellentéte. Nsaid, tehát nemszteroid gyulladás csökkento és fájdalomcsillapító. Recept nélkül kapható.
A medrolnak hosszabb tavon mellesleg csúnya mellekhatasai vannak. Nekem szerintem tonkretette az ízületeimet, depressziós lettem tőle(Hozzateszem én fél évig ettem, egyszeri alkalomtol nem lesz bajod). Úgyhogy ne szokj rá a szteroidra
2/3 anonim válasza:
Nagyon meggondolatlan dolog orvosi felügyelet nélkül Medrolt szedni. Mennyit vettél be?
3/3 Ypszilon1980 válasza:
Azért ez nem éppen egy normális gondolkodási mód, legalább neten megnézhetnéd mi mire való. Nekem eszembe nem jutna sosem akár 1 szteroid gyulladáscsökkentőt is beszedni orvosi javallat nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!